Entertainment

Strengholt Entertainment verkoopt en distribueert mediaproducten aan retailers. Een ervaren team van specialisten organiseert de verkoop, marketing en distributie van dvd’s, Blu-ray-disks, cd’s, games en media-accessoires.

Strengholt beschikt over een breed netwerk binnen de entertainmentindustrie en heeft veel ervaring met het samenstellen van assortimenten. Daardoor is Strengholt Entertainment als geen ander in staat om het multimedia-assortiment op maat te verzorgen, met als resultaat een optimale winst voor de retailer. Niet voor niets maken bedrijven als drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister al lange tijd gebruik van de diensten van Strengholt Entertainment.

Naast de reguliere verkoop biedt Strengholt Entertainment e-commerce en e-fulfillment diensten aan, zoals bij de nieuwe site van de Free Record Shop (Boekenvoordeel) en op diverse marketplaces zoals bol.com en Amazon. Deze zijn bij uitstek geschikt om klanten te ontzorgen en te begeleiden naar een succesvol online afzetkanaal. Ook een white-label webshop behoort hierbij tot de mogelijkheden.