Entertainment

Sinds haar oprichting in 2011 is Strengholt Entertainment voor grote retailketens dé partner om consumentgericht assortiment ‘mass consumer’ aan te bieden.
Begonnen als specialist van entertainmentdragers (cd’s, dvd’s, games) legt Strengholt Entertainment zich inmiddels tevens toe op bijv. speelgoed, health- & beautyproducten en accessoires in de consumentenelektronica.

Onze dienstverlening richt zich op het compleet ontzorgen van leveranciers en afnemers, waarbij wij intensief samenwerken met onze logistieke zustermaatschappij Strengholt Logistics.
Deze ontzorging bestaat uit:
• Sourcing
• Inkoop
• VAL- activiteiten
• (fijn)Distributie
• Retourafhandeling

Dergelijke activiteiten verrichten wij reeds voor onder andere: Kruidvat, Trekpleister, Aldi , Action, Op=Op.

Door ons opgebouwde uitgebreide netwerk en de zelfontwikkelde software optimaal in te zetten, zijn wij als geen ander in staat een solide brug te slaan tussen aanbieder en afnemer.

Ook online zijn we een voorname speler. Voor webgiganten als Amazon en Bol behoort Strengholt Entertainment tot de grootste vendoren van Europa. Hiermee zijn wij voor veel leveranciers een belangrijke gateway naar de grote online shops.

Wilt u uw assortiment via deze gigashops aanbieden? Neem dan contact met ons op via info@strengholt.nl
of sneller, bel +31 (0)35 695 84 11. Wij bekijken en bespreken graag en geheel vrijblijvend wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen.